Gratis levering vanaf 750,-
Uitstekende service
Afhalen is mogelijk

Over Binnentegels.nl

Vanaf nu kunt u bij Binnentegels.nl terecht voor hoogwaardige keramische binnentegels. Voorheen bekend als Tegeldesignbooij, maakt Binnentegels.nl deel uit van Bestrating.nl. Wij streven ernaar om kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs te leveren.

Ervaar de deskundige begeleiding van ons vakkundig team, bestaande uit Jarnick Meijeringh en San'ya de Graaf. Met jarenlange ervaring in de bestrating en binnenvloeren branche staan zij klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomvloer, de essentiële basis van uw huis. Onze specialisatie omvat keramische vloeren, parket en wandtegels. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment mozaïektegels, zodat we voor iedereen het perfecte design kunnen creëren!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom of ontdek ons assortiment online in de webshop! U kunt ook een afspraak maken via 0592-300838 of info@binnentegels.nl. Als u ons persoonlijk wilt ontmoeten in Assen, nodigen wij u uit om langs te komen op onze locatie aan de Korenmaat 18.

Copyright © 2023 Binnentegels.nl Inc. All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies