Gratis levering vanaf 750,-
Uitstekende service
Afhalen is mogelijk

Betaalmethodes

Bij Binnentegels.nl kunt u op verschillende manieren betalen, namelijk via: iDEAL, achteraf betalen met Riverty (voorheen AfterPay), In3, creditcard en vooruitbetaling aan de hand van een handmatige bankoverschrijving. 

iDEAL

Verreweg de eenvoudigste en snelste manier om online te betalen is iDEAL. iDEAL is snel, eenvoudig en veilig. Betalen met iDEAL op binnentegels.nl is ook nog eens gratis. Voor meer informatie over iDEAL verwijzen wij u door naar hun website.

Creditcard

Het is ook mogelijk om met uw creditcard online te bestellen. Dit kan met MasterCard en Visa. Met een creditcard wordt het bedrag gereserveerd en wordt het bedrag later afgeschreven. Voor meer informatie over MasterCard of Visa verwijzen wij u door naar hun website.

Riverty (voorheen AfterPay) - Gratis achteraf betalen binnen 14 dagen na aankoop

Riverty voert voor Binnentegels.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer u uw bestelling afrondt via Riverty ontvangt u van hen een digitaal betaaloverzicht en betaalt u het orderbedrag aan Riverty. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wilt u meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de betaalvoorwaarden en privacystatement van Riverty.

Let op! U moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te kunnen gebruiken. Als u op tijd betaalt, voorkomt u extra kosten en zorgt u dat u in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Riverty.

In3 - Gratis zonder rente & BKR-registratie in 3 termijnen betalen

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wilt u geen schulden of extra kosten? Dan kiest u eenvoudig voor In3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. U betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. De eerste termijn betaalt u direct via iDEAL, de tweede en derde termijn betaalt u binnen 30 en 60 dagen.Voor meer informatie over In3 verwijzen wij u door naar hun website.

Let op! U moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te kunnen gebruiken. Als u op tijd betaalt, voorkomt u extra kosten en zorgt u dat u in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van In-3.

Bancontact

Bancontact is verreweg de meest gebruikte betaalprovider in België. Voor meer informatie over Bancontact verwijzen wij u door naar hun website.

Apple Pay

In onze fysieke winkel en webshop kunt u met Apple Pay betalen. Met Apple Pay kan de betaling online met een paar simpele klikken worden uitgevoerd en in onze fysieke winkel door te swipen met uw telefoon. Voor meer informatie over Apple Pay verwijzen wij u door naar hun website.

Bankoverschrijving

Het is ook mogelijk om vooraf te betalen door middel van een handmatige bankoverboeking. Doe dit door na uw bestelling het openstaande bedrag naar ons over te boeken naar de onderstaande bankrekening met vermelding van uw ordernummer.

Bestrating.nl B.V.
IBAN: NL88RABO0157363996
BIC: RABONL2U

De betalingsverwerking bij vooruitbetaling door middel van bankoverschrijving duurt wel langer dan bijvoorbeeld iDEAL, namelijk 1 tot 3 werkdagen.

Copyright © 2023 Binnentegels.nl Inc. All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies